Dubbel massief grenen kloostertafel kasteeltafel onderstel 700x290mm - Tafelpoten.nl

Dubbel massief grenen kloostertafel kasteeltafel onderstel 700x290mm

Omschrijving:
Dubbel onderstel voor kloostertafel, kasteeltafel, type KT2, grenenhout ( wordt geleverd zonder tussenregel/balk )

Houtsoort:
Grenenhout

Afmetingen:
Hoogte 700 mm, Breedte 290 mm
Voet: Lengte 800mm, breedte 200 mm, hoogte 100 mm

Verzenden:
Tafelpoten.nl staat voor de kwaliteit van haar producten. Om dit massieve kloostertafel onderstel bij de klant te bezorgen maken we gebruik van een pallet. Op deze wijze proberen we dit hoogwaardige product zonder beschadigingen op zijn bestemming te krijgen. De kosten hiervoor bedragen € 40,00. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om dit product af te halen in onze showroom aan de Kerkeplaat 2F unit 88 te Dordrecht na het maken van een telefonische afspraak via 06-34090222.

Trefwoorden:
kloostertafel, kasteeltafel, robuuste kloostertafel, rustieke kloostertafels of kloostertafels, massieve kloostertafel onderstellen, massief onderstel kloostertafel, massief onderstel grenen kasteeltafel, kloostertafel.

Kolomonderstellen
Model Eettafel
Materiaal Grenenhout
Afmetingen 700x290mm
Uitvoering Dubbel - set 2 st.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

U heeft een vraag over Dubbel massief grenen kloostertafel kasteeltafel onderstel 700x290mm - Tafelpoten.nl?

Montage klooster onderstel eettafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroefbouten vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het tafelblad een vierkante / rechthoekige plaat ( bijv. 18mm multiplex 50x50cm of 60x140 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een zithoogte tussen de 75-80cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte van eventuele armleuningen van de eetkamerstoelen.

Montage klooster onderstel salontafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroeven vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het salontafelblad een vierkante/rechthoekige plaat ( bijv. 12mm multiplex 30x60 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een hoogte van 45cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van uw doeleinde.

Ruime voorraad en snelle levering!
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • € 360,00
  • incl. BTW € 435,60

Tags: dubbel, massief, grenen, kloostertafel, kasteeltafel, onderstel, 700x290mm, kolomonderstellen