Massief salontafel onderstel kasteeltafel kloostertafel 450x145mm - Tafelpoten.nl

Massief salontafel onderstel kasteeltafel kloostertafel 450x145mm

Omschrijving:
Enkel onderstel salon kloostertafel, kasteeltafel, type KT1S Salontafel met kruis, grenenhout

Houtsoort:
Grenenhout

Afmetingen:
Hoogte 450 mm, Breedte 145 mm
Voet: Lengte 500mm, breedte 100 mm, hoogte 70 mm

Trefwoorden:
kloostertafel, kasteeltafel, robuuste kloostertafel, rustieke kloostertafels of kloostertafels, massieve kloostertafel onderstellen, massief onderstel kloostertafel, massief onderstel grenen kasteeltafel, kloostertafel.

Kolomonderstellen
Model Salontafel
Materiaal Grenenhout
Afmetingen 450x125mm
Uitvoering Enkel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

U heeft een vraag over Massief salontafel onderstel kasteeltafel kloostertafel 450x145mm - Tafelpoten.nl?

Montage klooster onderstel eettafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroefbouten vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het tafelblad een vierkante / rechthoekige plaat ( bijv. 18mm multiplex 50x50cm of 60x140 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een zithoogte tussen de 75-80cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte van eventuele armleuningen van de eetkamerstoelen.

Montage klooster onderstel salontafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroeven vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het salontafelblad een vierkante/rechthoekige plaat ( bijv. 12mm multiplex 30x60 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een hoogte van 45cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van uw doeleinde.

Ruime voorraad en snelle levering!
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • € 120,00
  • incl. BTW € 145,20

Tags: massief, salontafel, onderstel, kasteeltafel, kloostertafel, 450x145mm, kolomonderstellen