Klantenbeoordelingen

We zijn betrokken bij onze klanten. We hopen dat je ook tevreden bent en dat andere klanten ook vertrouwen krijgen in ons.

Tafelpoten.nl werkt daarin sinds 01.10.2021 samen met Trustpilot.Trustpilot is een onafhankelijke organisatie die reviews verzamelt voor ons bedrijf om informatie beschikbaar te stellen voor en door consumenten. Tafelpoten.nl vindt de mening van jou als klant belangrijk.

Daarnaast willen we de transparantie van onze dienstverlening zichtbaar maken voor andere klanten om zo, voor hen die ons nog niet zo goed kennen, het vertrouwen in ons bedrijf te vergroten.

Wat houdt dat in voor uw als klant? Dit betekent dat wij om jouw mening vragen hoe je ons als bedrijf en onze dienstverlening hebt ervaren. Dit zal niet vaak voorkomen want we willen je ook niet te veel lastig vallen en het is uiteraard geheel vrijblijvend of je jouw mening wilt geven.

Daarnaast vragen wij 5 dagen nadat je een bestelling in onze webshop hebt gedaan, of je tevreden bent over het gekochte product. Dit staat los van onze vraag hoe je ons als bedrijf ervaart.

We hechten veel waarde aan jouw mening en willen graag iedere klant goed van dienst zijn. Op deze manier kunnen we een beeld krijgen waar we waar mogelijk onze dienstverlening of klantvriendelijkheid nog verder kunnen vergroten. We zien graag jouw reacties tegemoet!